آئین نامه نحوه جذب و بکارگیری نیروی انسانی در مراکز استانی وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده

 فصل اول : تعاریف

ماده ۱: تعاریف پایه

مرکز : مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه.

آئین­نامه اجرایی مرکز : آخرین آئین­نامه اجرایی ماده ۱۸۷ قانون برنامه سوم توسعه مصوب ۱۳۹۷/۱۱/۲۷ رئیس محترم قوه قضائیه با اصلاحات و الحاقات بعدی.

دستورالعمل : آخرین دستورالعمل تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای عالی و مراکز استانی وکلا و کارشناسان رسمی دادگستری مصوب رئیس مرکز.

مراکز استانی : هر کدام از مراکز استانی وکلا، کارشناسان رسمی دادگستری و مشاوران خانوده.

کارفرما : هر یک از مراکز استانی که در راستای خدمات رسانی به مراجعین، وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده و… نسبت به جذب و بکارگیری نیروی انسانی مطابق این آئین نامه اقدام مینمایند.

قانون کار : قانون کار جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۶۹ مجمع تشخیص مصلحت نظام همراه با اصلاحات و الحاقات و آئین نامه­های آن.

قانون تامین اجتماعی : قانون تامین اجتماعی مصوب ۱۳۵۴ همراه با ااصلاحات و الحاقات و آئین نامه های آن.

کارمند قراردادی تمام وقت : فردی است که بر اساس ضوابط و مقررات این آئین نامه به موجب قرارداد معین بصورت تمام وقت در مراکز استانی برای مدت زمان مشخصی بکارگیری می شود.

کارمند قراردادی پاره وقت : فردی است که بر اساس ضوابط و مقررات این آئین نامه به موجب قرارداد معین بصورت پاره وقت برای ساعات محدودی از روز در مراکز استانی برای مدت زمان مشخصی بکارگیری می­شود.

کارمند مشاور : فردی است که به دلیل داشتن تخصص خاص و یا بازنشسته بودن بر اساس ضوابط و مقررات این آئین نامه به موجب قرارداد معین و با ساعات کاری مشخص، بدون واریز بیمه تامین اجتماعی در مراکز استانی به کارگیری می­شود.

شغل : عبارت است مجموع وظایف و مسئولیتهای مرتبط و مشخصی که از طرف مراکز استانی و یا مرکز تعیین و به کارمند ابلاغ میشود.

انتصاب : به کار گماردن کارمند در پست سازمانی بر اساس شرایط احراز، لیاقت، شایستگی و ضوابط این آئین­نامه.

ماموریت : عبارتست از محول شدن وظیفه­ای به کارمند، غیر از وظیفه اصلی که در پست سازمانی خود دارد، و یا اعزام کارمند به مراجع قضایی، ادارات و دستگاه های استان و یا مرکز کشوری واقع در تهران جهت پیگیری امور اداری، طی دوره آموزشی و سایر موارد مرتبط.

تعلیق : به شرایطی گفته میشود که در آن کارمند، با نظر رئیس هیات مدیره و یا نصف به علاوه یک اعضای هیات مدیره و یا معاونت بازرسی و امور استانها به طور موقت تا تعیین تکلیف وضعیت وی از ادامه خدمت در مراکز استانی و پس از تایید معاونت مذکور محروم شده باشد.

استعفا : قطع رابطه همکاری کارمندان طرف قرارداد مراکز استانی با ارائه درخواست کتبی از سوی کارمند و موافقت کارفرما.

مرخصی : عدم حضور کارمند در محل خدمت با اعلام قبلی وی و موافقت کارفرما.

غیبت موجه : عدم حضور کارمند در محل خدمت خود به عللی خارج از حدود قدرت و اختیارات وی که با ارائه مستندات کافی موجه بودن عذر او برای مراکز استانی محرز گردد.

غیبت غیرموجه: عدم حضور کارمند در محل خدمت خود بدون مجوز قبلی و یا ارائه عذر موجه.

مرخصی استعلاجی : شرایطی است که در آن کارمند به علت  ابتلا به بیماریهای خاص، فرزند آوری و یا سایر موارد مشخص شده در قوانین مربوطه، قادر به حضور در محل کار و انجام خدمت نباشد.

اخراج : حالتی است که کارمند به علت نقض شرایط قرارداد و یا عدول از مقررات و ضوابط و سایر موارد قانونی بنا بر تصویب هیات مدیره استانی و تایید معاونت بازرسی و امور استان­ها از ادامه خدمت در مرکز استان بطور دائم محروم گردد.

بازنشستگی : شرایطی است که کارمند طبق ضوابط و مقررات قانون سازمان تامین اجتماعی به افتخار بازنشستگی نائل شده و از مستمری بازنشستگی استفاده میکند.

 از کار افتادگی و فوت : از کار افتادگی و فوت تابع قوانین سازمان تامین اجتماعی میباشد.

انفصال دائم : عبارتست از آن که کارمند به موجب احکام دادگاه یا آراء قانونی مراجع ذی­صلاح از خدمت در دستگاه­های دولتی به طور دائم محروم شود که در این صورت حق اشتغال در مراکز استانی را ندارد.

انفصال موقت : عبارت از آن است که کارمند به موجب احکام دادگاه یا آراء قانونی مراجع ذی­صلاح از خدمت در دستگاه­های دولتی به طور موقت محروم شود و حق اشتغال در مرکز استانی وجود ندارد.

فرم اطلاعات فردی : فرمی که باید توسط شخص متقاضی همکاری تکمیل و توسط مراکز استانی به معاونت بازرسی و امور استان­ها ارسال شود. این فرم پیوست ابلاغیه شماره ۴۸۰/۵۵۰/۹۹۵ مورخ ۱۳۹۹/۰۴/۱۸ می­باشد. با راه اندازی سامانه جذب فرایند درخواست جذب و تکمیل اطلاعات لازم از طریق سامانه مربوطه خواهد بود.

فصل دوم : مقدمات و استعلامات پیش از جذب  

ماده ۲ : شرایط اولیه فرد متقاضی همکاری در مراکز استانی شامل موارد ذیل می­باشد. این شرایط بدوا توسط هیات مدیره مراکز استانی بررسی و در صورت احراز نسبت به ارسال درخواست جذب همراه با مصوبه هیات مدیره برای معاونت بازرسی و امور استان­ها اقدام میگردد:

۱ – اعتقاد و التزام عملی به دین مبین اسلام.

۲ – اعتقاد و التزام عملی به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و ولایت مطلقه فقیه.

۳ – تابعیت جمهوری اسلامی ایران. متقاضی باید ایرانی الاصل باشد یعنی دارای شناسنامه ایرانی و پدر و مادر ایرانی باشد.

۴ – بومی بودن متقاضی. (محل تولد در یکی از شهرهای استان و یا سابقه سکونت بالای ۵ سال در استان)

۵ – عدم سابقه عضویت یا وابستگی به احزاب و گروه­های سیاسی و معارض با نظام جمهوری سلامی ایران.

۶ – عدم عضویت یا وابستگی به احزاب و گروه­های سیاسی در زمان تقاضای همکاری.

۷ – عدم محکومیت به محرومیت از خدمات دولتی.

۸ – نداشتن سوء پیشینه کیفری.

۹ – عدم اعتیاد به مواد مخدر و دخانیات و همچنین عدم استفاده از مشروبات الکلی.

۱۰ – داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای آقایان.

۱۱ – داشتن شرایط تحصیلی و یا تخصصی لازم برای خدمت موردنظر.

۱۲ – داشتن سلامت و توانایی جسمی و روانی متناسب با خدمت موردنظر.

۱۳ – نداشتن نسبت فامیلی درجه یک با اعضای هیئت مدیره و بازرسین هیئت مدیره.

ماده ۳ : ابلاغیه شماره ۴۸۰/۵۵۰/۹۹۵ مورخ ۱۳۹۹/۰۴/۱۸ معاونت بازرسی و امور استان­ها باید پیش از بکارگیری نیروی جدید رعایت گردد در غیر اینصورت حضور کارمند جدید در مراکز استانی  غیرقانونی خواهد بود . مفاد این ابلاغیه شامل موارد ذیل می­باشد:

۱-اعلام نیاز و تعیین نوع فعالیت نیرو در مراکز استانی توسط رئیس هیات مدیره با تصویب جذب آن در جلسه هیات مدیره.

۲-ارسال مصوبه هیات مدیره به معاونت امور استان ها و بازرسی مرکز به همراه مدارک زیر:

الف : تصاویر اسناد سجلی ( ۱. کارت ملی پشت و رو ۲. تمامی صفحات شناسنامه ۳ . کارت پایان خدمت )

ب : مدرک تحصیلی

ج : رزومه فرد

د : تکمیل فرم اطلاعات فردی ( به پیوست )

ه : ارائه گواهی عدم سوء پیشینه از پلیس +۱۰ و عدم اعتیاد از پزشکی­قانونی

۳-عقد قرارداد وفق مقررات حاکم بر قانون کار پس از اخذ مجوز جذب از سوی معاونت بازرسی و امور استان ها می باشد.

تبصره ۱ : در انتهای هر سال مراکز استانی می­بایست نسبت به اخذ استعلام کارمندان خود جهت تمدید قرارداد با ارسال فرم اطلاعات فردی به معاونت بازرسی و امور استان ها اقدام نماید.

فصل سوم : عقد قرارداد و بکارگیری نیروها

ماده ۴ : رابطه کاری در مراکز استانی به سه شکل زیر است:

الف ) بکارگیری آزمایشی برای حداکثر ۲ ماه جهت حصول اطمینان از لیاقت علمی، کاردانی، علاقه به کار، خلاقیت، نوآوری، روحیه خدمت به مردم، تکریم ارباب رجوع و ارتقاء سطح رضایت­مندی آنان و رعایت نظم و انضباط اداری.

ب ) بکارگیری قراردادی پس از طی دوره آزمایشی با قرارداد حداقل و حداکثر ۳ ماهه و قابل تمدید تا پایان سال شمسی. عقد قرارداد از سال دوم به بعد ( تمدید قرارداد ) نیز حداکثر برای مدت ۳ ماهه بوده و قابل تمدید تا پایان سال می­باشد. مگر اینکه معاونت بازرسی و امور استان­ها در پاسخ استعلام­ها نظر دیگری داشته باشد.

ج ) بکارگیری پاره وقت با رعایت شرایط بند الف و ب برای مواردی که هیات مدیره تشخیص بدهد و با رعایت شرایط مندرج در این آیین نامه که کارمند نیاز به حضور تمام وقت در مرکز استان ندارد.

د ) بکارگیری مشاور با رعایت شرایط بند الف و ب برای افرادی که بدلیل داشتن روابط و توانایی منحصر به فرد می­توانند در پیشبرد اهداف مراکز موثر باشند با سقف حداکثر یک نفر در هر مرکز استانی.

تبصره ۱ : رونوشت کلیه قراردادهای منعقده ظرف حداکثر ۱۵ روز برای معاونت بازرسی و امور استان­ها ارسال شود.

تبصره ۲ : پس از طی مراحل جذب و اخذ موافقتهای لازم جهت عقد قرارداد با کارمندانی که مستلزم واریز بیمه تامین اجتماعی میباشد، کارمند میبایست قبل از عقد قرارداد نسبت به انجام آزمایشات پزشکی موضوع ماده ۹۰ قانون تامین اجتماعی و ارائه آن به مراکز استانی و همچنین سازمان تامین اجتماعی اقدام نماید. در صورتیکه نتایج آزمایشات مبین عدم توان جسمی کارمند جهت انجام امور محوله باشد مراکز استانی مجاز به عقد قرارداد و بکارگیری کارمند نمیباشند. در این خصوص مراکز استانی میتوانند جهت بررسی نتایج آزمایشات پزشکی از کارشناسان رسمی متخصص در امور مربوطه و یا احدی از پزشکان استفاده نمایند.

تبصره ۳ : کلیه پرسنل مراکز استانی زیر نظر رئیس هیات مدیره فعالیت می­نمایند.

 

 

 

ماده ۵ : سقف بکارگیری نیروی انسانی در مراکز استانی بر اساس تعداد وکیل یا کارشناس مطابق جدول ذیل می­باشد:

ردیف

تعداد وکیل یا کارشناس

مسئول

دفتر و کارمند

مدیر اجرایی

امورات

اداری و مالی

امورات دادسرا

کارآموزی­و آموزش

خدماتی کارپرداز نامه رسان

حداکثر مجموع نفرات

توضیحات

۱

تا ۱۵۰ نفر

۱

۰

یک نفر پاره وقت یا مشاور

۰

 

یک نفر پاره وقت

۳

 

۲

۱۵۰ تا ۳۰۰ نفر

۱

۰

۱

۱ نفرپاره وقت­

۱

۴

 

۳

۳۰۰ تا ۵۰۰ نفر

۱

۱نفر مشاور

۱

۱ نفرپاره وقت­

۱

۵

 

۴

۵۰۰ تا۱۰۰۰ نفر

۱

۱نفر مشاور یا تمام وقت

۲

۱ نفر تمام وقت یا پاره وقت

۱

۶

 

۵

۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ نفر

۲

۱نفر مشاور یا تمام وقت

۱ نفر تمام و۱ نفر پاره وقت

۱ نفر تمام وقت یا ۱ نفر پاره وقت

۱

۷

 

۶

۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر

۲

۱نفر مشاور یا تمام وقت

۲

۱

۱

۷

 

۷

۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ نفر

۲

۱نفر مشاور یا تمام وقت

۲

۱

۲

۸

 

۸

۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ نفر

۲

۱نفر مشاور یا تمام وقت

۳

۱

۲

۹

 

۹

بالای ۴۰۰۰ نفر

۲

۱نفر مشاور یا تمام وقت

۳

۱

۲

۱۰

 

 

                   جدول ۱. حداکثر نیروی انسانی مورد نیاز در هر کدام از مراکز استانی

تبصره۱ : در ردیف ۱ جدول فوق امور مرتبط به دادسرا، آموزش و کارآموزان توسط مسئول دفتر انجام میشود.

تبصره ۲ : عناوین قید شده در جدول برای مشاغل بصورت پیشنهادی بوده لیکن مجموع تعداد نفرات قید شده حداکثر نیروی قابل استفاده توسط مراکز می­باشد. تقسیم کار بین نفرات و شرح وظایف آنها با تصویب هیات مدیره خواهد بود.

تبصره۳ : در استان­هایی که با رعایت دستورالعمل­های مربوطه در شهرستان­های تابعه دفتر دایر می­نمایند، به ازاء هر دفتر می­توانند یک نفر نیروی تمام وقت یا ۲ نفر نیروی پاره وقت با رعایت سایر ضوابط از جمله تبصره ۵، به تعداد پرسنل خود اضافه نمایند.

تبصره ۴ : مراکز استانی در استان­های کمتر از ۱۵۰ نفر باید حداقل یک نفر کارمند ثابت با قرارداد تمام وقت داشته باشند. در صورتی که اجرای این تبصره مغایر با تبصره ۵ باشد موضوع را از معاونت بازرسی و امور استان­ها کسب تکلیف می­نمایند.

تبصره ۵ : جذب و بکارگیری نیروی انسانی منوط به تامین اعتبار لازم از سوی مراکز استانی از محل درآمدهای همان استان بوده و در صورتی درآمد استان با کسر سایر هزینه­های ضروری، تکافوی پرداخت هزینه های نیروی انسانی مطابق جدول مذکور را نداشته باشد در اینصورت می­بایست از تعداد نیروی کمتر و یا از نیروهای پاره وقت، برای کاستن در هزینه ها استفاده نمایند.

تبصره ۶ : مراکز استانی در مواقع ضروری از جمله برگزاری آزمونها و همایشها و … برای تامین کسری پرسنل مورد نیاز می­توانند مازاد بر تعداد مصوب در جدول مذکور، برای مدت حداکثر یکماهه از افراد بازنشسته کشوری و لشگری (بدون نیاز به پرداخت بیمه تامین اجتماعی) و یا از شرکتهای تامین نیرو (کلیه مسولیت پرسنل تامین شده بر عهده شرکت مذکور خواهد بود) استفاده نمایند.

تبصره ۷: در صورت صلاحدید معاونت بازرسی و امور استان ها می تواند سقف تعداد نیروی انسانی جدول فوق را در هر استان کاهش دهد.

ماده ۶: حداقل مدرک تحصیلی و رشته مورد نیاز برای عناوین شغلی مطابق جدول ذیل می­باشد:

ردیف

عنوان شغلی

حداقل مدرک تحصیلی

رشته های مورد تایید

۱

مسئول دفتر و کارمند

کارشناسی

۲

امور اداری و امور مالی

کارشناسی

حسابداری- اقتصاد- مدیریت دولتی-مدیریت بازرگانی

۳

امور خدماتی و کارپرداز

دیپلم

۴

امور دادسرا،کارآموزی و آموزش

کارشناسی

حقوق( کلیه گرایشها )-مدیریت( کلیه گرایش­ها )

 

                    جدول ۲. حداقل مدرک تحصیلی و رشته مورد نیاز نیروی انسانی مراکز استانی

تبصره ۱ : پرسنلی که از سنوات قبل در مراکز استانی مشغول بکار می­باشند می­توانند با تصویب هیات مدیره از حداقل مدارک تحصیلی و رشته تحصیلی مندرج در این جدول مستثنی باشند.

فصل پنجم : حقوق و مزایا

ماده ۷ : حداقل حقوق نیروی انسانی مراکز در قراردادهای تمام وقت، مطابق پایه حقوق مصوب توسط شورای عالی کار بوده و حداکثر حقوق و مزایای قابل پرداخت نیز معادل ۲ برابر پایه حقوق میباشد.

تبصره ۲ : پرداخت حقوق و مزایای پرسنل به میزان بیش از دو برابر پایه حقوق مصوب همان سال نیازمند مصوبه هیات مدیره و کسب مجوز از معاونت بازرسی و امور استان­ها می­باشد. در صورت عدم کسب مجوز، رئیس و مسئول مالی و همچنین بازرسین هیات مدیره معادل رقم و ماه­های پرداختی جریمه نقدی می­گردند که به حساب مرکز ( کشور ) واریز می­گردد.

ماده ۸ : حقوق و مزایای نیروی انسانی مراکز در قراردادهای پاره وقت بر مبنای نسبت ساعات کاری مندرج در قرارداد به ساعات قانون کار بوده که حداکثر مبلغ پرداختی بابت حقوق و مزایا در این قراردادها نباید از پایه حقوق مصوب شورای عالی کار بیشتر باشد.

تبصره ۱: چنانچه کارمند پاره وقت از محل دیگری دارای بیمه پردازی کامل نباشد، از بابت کارکرد وی در مراکز استانی بر اساس نسبت ساعات کاری مندرج در قرارداد به ساعات قانون کار ، بیمه وی واریز می­شود.

ماده ۹ : حقوق و مزایای قابل پرداخت به مشاور با لحاظ ساعات کاری و سایر عوامل حداکثر تا سقف ۲ برابر پایه حقوق مصوب بوده و در این قرارداد الزامی به واریز بیمه تامین اجتماعی، پرداخت سنوات و پاداش پایان سال مطابق پرسنل تمام وقت و پاره وقت نمی­باشد.

تبصره ۱: در صورتی که مشاور بازنشسته نبوده و از محل دیگری نیز بیمه پردازی نداشته باشد، بر اساس نسبت ساعات کاری مندرج در قرارداد به ساعات قانون کار ، بیمه وی واریز می­شود.

ماده۱۰ : کارمندان تمام وقت که کل طول هفته را مشغول کار میباشند میتوانند در طول سال معادل یکماه ( با کسر ۴ جمعه از آن ) از مرخصی استحقاقی استفاده نمایند. در مراکزی که روزهای پنج شنبه تعطیل میباشد مدت مرخصی استحقاقی به همان نسبت کاهش می­یابد.

ماده ۱۱ : عیدی مصوب شورای عالی کار در انتهای سال و با توجه به مدت زمان همکاری به کلیه پرسنل تمام وقت و پاره وقت پرداخت می­گردد.

 ماده ۱۲ : سنوات پایان خدمت پرسنل تمام وقت و پاره وقت بر اساس مدت زمان همکاری در انتهای همان سال مطابق ضوابط و مقررات پرداخت و تسویه می­گردد.

تبصره۱: برای پرسنل پاره وقت در محاسبه عیدی و سنوات علاوه بر تاثیر مدت زمان همکاری، نسبت ساعات قرارداد به ساعات قانون کار نیز موثر خواهد بود.

ماده ۱۳ : در صورت نیاز به اضافه­کاری پرسنل، با ابلاغ رئیس هیات مدیره پرسنل ملزم به انجام اضافه­کاری پس از ساعات مقرر اداری بوده و مبلغ اضافه­کاری در پایان هر ماه پرداخت می­گردد.

ماده ۱۴ : کلیه مراکز استانی می­بایست در خصوص نیروی انسانی نسبت به رعایت قوانین و مقررات مربوطه به سازمان تامین اجتماعی، سازمان امور مالیاتی و سایر مراجع مربوطه اقدام و کسورات بیمه و مالیات متعلقه به حقوق و مزایای پرسنل را کسر و سهم کارفرما را نیز اضافه نموده و در وجه مراجع مربوطه پرداخت نمایند.

ماده ۱۵: مراکز استانی میتوانند به منظور ایجاد انگیزه و افزایش کارایی و بهره­مندی از فکر، اندیشه و خلاقیت کارمندان خود، ساز و کار مناسب در پرداخت مزایا برای جلب مشارکت آنها و دریافت پیشنهادها و اثرگذاری آن ها در تصمیم­گیری­ها را فراهم نمایند. در هر صورت مجموع پرداختی حقوق و مزایا به کارمندان در طول سال میبایست با رعایت ماده ۷و ۸ و ۹  این آئین نامه باشد.

ماده ۱۶ : فرم قرارداد متحدالاشکل پرسنل توسط معاونت امور مالی و منابع انسانی مرکز تهیه و حداکثر تا ۳ ماه پس از تصویب این آئین نامه برای کلیه مراکز استانی ابلاغ می­گردد.

فصل پنجم : سایر مقررات

ماده ۱۷ : در صورتی که در طول مدت قرارداد هر کدام از پرسنل اعمالی مغایر با اهداف مرکز و یا خلاف شئون و . . . انجام دهد و یا در وظایف خود کوتاهی نموده و یا موجب اخلال در نظم مرکز استان گردد، رئیس هیات مدیره می­تواند راسا نسبت به تعلیق فعالیت آن فرد و قطع همکاری وی بصورت موقت اقدام نماید در این صورت موضوع در جلسه هیات مدیره طرح  و در صورت تصویب در هیات مدیره برای اخذ مجوز اخراج همراه با دلایل و مستندات لازم به معاونت بازرسی و امور استان­ها ارسال می­گردد. تصمیم معاونت برای مراکز استانی لازم­الاتباع خواهد بود.

تبصره: کلیه کارمندان موظف به ثبت اثر انگشت در دستگاه حضور و غیاب متصل به مرکز کشوری می باشند.

ماده ۱۸ : در دوران مرخصی استعلاجی، غیبت غیر موجه و همچنین پس از اخراج و استعفا و بازنشستگی هیچ­گونه حقوق و مزایایی از طرف کارفرما به کارمند پرداخت نمی­گردد.

ماده ۱۹ : بکارگیری کارمند پس از غیبت غیرموجه، استعفا، مرخصی استعلاجی بیش از شش ماه، غیبت موجه بیش از یکماه و بازنشستگی منوط به مصوبه هیات مدیره و موافقت معاونت بازرسی و امور استان ها می­باشد.

ماده۲۰ : پس از بازنشستگی کلیه پرداختی­های کارمند بازنشسته از سوی سازمان تامین اجتماعی صورت خواهد پذیرفت و ارتباط کارمند با مرکز قطع می­گردد مگر با قرارداد مشاوره که در این حالت امکان پرداخت در قالب قرارداد مشاوره وجود دارد.

ماده ۲۱ : در صورت قطع رابطه همکاری کارمند با مراکز استانی به هر دلیل ممکن، کارمند موظف است قبل از ترک خدمت، نسبت به انجام کلیه کارهای ناتمام و تحویل کلیه تجهیزات و اسناد و مدارکی که در اختیار وی بوده اقدام نماید و تسویه حساب نهایی منوط به اجرای کامل این بند میباشد.

ماده ۲۲: در صورت عقد قرارداد با کارمند هیات مدیره موظف است یک میلیارد ریال سفته به عنوان ضمانت حسن انجام کار از شخص متقاضی در وجه هیات مدیره با امضاء و اثر انگشت دریافت نماید. بدیهی است در صورت قطع همکاری پس از دو ماه سفته های اخذ شده به شخص مسترد می گردد.

 

ماده ۲۳ : اجرای مفاد این آئین نامه برعهده رئیس و مسئول مالی هیات مدیره بوده و در مواردی که ابهامی وجود داشته باشد مرجع رفع ابهام معاونت بازرسی و امور استانها می باشد.

این آئین نامه در تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۰۱ در ۵ فصل و ۲۳ ماده بتصویب رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده رسیده و از این تاریخ برای تمام مراکز استانی لازم ­الاجراء می باشد.

 

به اشتراک گذاری مطالب:

جستجو