عبدلیان پور به مناسبت روزخبرنگار مطرح کرد: تمهیدات ویژه مرکز برای ارائه خدمات حقوقی به اصحاب رسانه

رئیس مرکز وکلا،کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه با گرامی داشت یاد شهید صارمی روز خبرنگار را به اصحاب رسانه و فعالان در حوزه خبر تبریک گفت.
وی در نشستی صمیمی با خبرنگاران حقوقی رسانه های مختلف کشور حضور فعال آنها در حوزه اطلاع رسانی را امری واجب برای ارتقای سطح آگاهی عمومی دانست و بیان داشت: امروز بخش مهمی از توفیقات مرکز در حوزه خدمت رسانی به مردم به واسطه گسترش تعاملات رسانه ای بوده است که شما خبرنگاران زحمت زیادی در تحقق این موضوع کشیده اید.
عبدلیان پور در ادامه افزود: جایگاه خبر و رسانه در زندگی امروز جامعه ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است و ازآنجا که رسانه ها و خبرنگاران به عنوان حلقه وصل میان ما و بدنه جامعه هستند، می بایست این تعاملات عمیق تر و گسترده گردد و بار خبر رسانی این موضوع بر دوش اصحاب رسانه و خبرنگاران عزیز است.
رئیس مرکز ضمن قدردانی از زحماتی که خبرنگاران طی این سال ها برای مرکز کشیده اند گفت: ما در صددیم تا خدمات تخصصی به اقشار مختلف جامعه بدهیم و در این راستا درحال فراهم سازی امکانات لازم برای ارائه خدمات ویژه حقوقی به اصحاب رسانه هستیم تا این عزیزان در صورت نیاز بتوانند به امکانات و توان حقوقی مرکز دسترسی داشته باشند.

به اشتراک گذاری مطلب:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو