برگزاری آیین تحلیف کارشناسان رسمی در حرم مطهر رضوی با حضور حجت الاسلام و المسلمین زرندی رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی، دکترعبدلیان پور رئیس مرکز وکلا،کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه و سایر مسئولان قضایی استان برگزار شد.
این مراسم که برای اولین بار در تاریخ کارشناسی کشور در حرم علی بن موسی الرضا(ع) برگزار شد، کارآموزان کارشناسی افطار میهمان سفره با برکت امام مهربانی ها بودند و سپس با حضور در حرم مطهر رضوی مراسم تحلیف خود را برگزار کردند.
دکترعبدلیان پور در این مراسم گفت: حضور امروز ما در این مکان مقدس میسر نشده جز با عنایت ویژه امام رضا(ع) که تک تک شما عزیزان را دعوت کرده است. رئیس مرکزوکلا،کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه افزود: حضور شما در پیشگاه این امام رئوف رسالت شما را دوچندان می کند تا در مسیر احقاق حق تلاش جدی و خالصانه داشته باشید و هرگاه که قلم به دست گرفتید تا گزارشی را آماده کنید به یاد این روز و این قسم در این مکان مقدس باشید و در راستای احقاق حق تلاش کنید.
وی گفت: مجموعه مرکز طی سال های اخیر بیشترین تمرکز خود را بر امر آموزش های علمی و تخصصی قرار داده است تا بتواند وکیل و کارشناس متخصص تربیت و پرورش دهد. این در راستای تاکیدات ریاست محترم قوه قضائیه است که امر حقوقی را با نگرشی تخصصی دنبال کنیم و درکنار دادگاه های تخصصی، وکالت و کارشناسی تخصصی داشته باشیم.
عبدلیان پور ادامه داد: یکی از سیاست های ما در مرکز تاکید بر امر خود انتظامی است، چرا که خود انتظامی موجب محافظت شخصی می شود و زمینه تخلفات و پرونده های انتظامی را کاهش می دهد.
وی افزود: حضور امروز ما در این مکان مقدس موجب تقویت معنویت در میان کارشناسان می شود و زمینه خود انتظامی و خود کنترلی را افزایش می دهد و انتظار می رود تا کارشناسان در نگارش نظرات کارشناسی که به عنوان ابزار دست قضات و محاکم تلقی می شود، این معنویت را در احقاق حق دخیل کنند.
رئیس مرکز در پایان گفت: انتظار ما از شما عزیزان که از امروز به جرگه کارشناسان رسمی وارد می شوید این است که رفتار و کردارتان به صورت شخصی و شغلی در شأن قوه قضائیه باشد و کارشناسی در تراز نظام جمهوری اسلامی و نماینده ای شایسته برای دستگاه قضا و مرکز باشید.